ПРЕДЕН СПИРАЧЕН ДИСК TEXTAR 92012103 PRO

60.30лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА - СПИРАЧЕН ДИСК: Категория: Спирачен диск Парт номер: 92012103 Производител: TEXTAR Държава: Germany

ОПИСАНИЕ И РАЗМЕРИ: Тип на спирачен диск Вътрешно вентилиран, Диаметър ( мм ) 239 мм, Размер на спирачен диск ( мм ) 20 мм, Височина ( мм ) 38,7 мм, Брой отвори 04/05, Без главина, Без болтове за закрепване на колело, с покритие, страна на монтаж: предна ос.

СЪВМЕСТИМОСТ: За да определите дали този спирачен диск е за Вашия автомобил, изберете МАРКА->МОДЕЛ->ДВИГАТЕЛ->СПИРАЧЕН ДИСК от търсачката. Ще получите различни продукти, които са подходящи за Вашия двигател. Понякога обаче, съществува различие в размерите на спирачните дискове на едни и същи коли. Поради тази причина би било много полезно, ако при поръчване на продукта ни предоставите и номера на рамата, който е записан в малкия талон на автомобила. Това можете да направите в полето за коментари. По този начин ние ще можем с абсолютна точност да проверим дали поръчания спирачен диск е за Вашия автомобил преди окончателно да изпълним поръчката. В случай на разминаване, ние своевременно уведомяваме клиентите си, като в повечето случаи ще можем да дадем указания, кой точно от изведените от търсачката продукти е всъщност подходящия.

ДОСТАВКА: За цяла България доставката е безплатна за авточасти на стойност над 80.00 лв. За авточасти под тази цена - 5.00 лв. с включена в тази сума такса наложен платеж. Цените са до офис на "Еконт". Всички авточасти могат да ни бъдат върнати в 7-дневен срок, без обяснение като ние ще възстановим получената сума с изключение на транспортния разход.

НАЛИЧНОСТ И СРОКОВЕ: Наличност от всички авточасти не поддържаме в магазина, където можете да намерите единствено автоконсумативи - масла, филтри, акумулатори. Продуктите се намират на склад и могат да бъдат получени в магазина след предварителна поръчка. Поръчаните чрез уеб-сайта авточасти доставяме в срок до 3 дни, като в повечето случаи поръчката се изпълнява в същия или най-късно на следващия работен ден.


Въведете желаното количество продукти: