ПРЕДНИ НАКЛАДКИ TEXTAR 2313101

66.00лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА - НАКЛАДКИ: Категория: Накладки Парт номер: 2313101 Производител: TEXTAR Държава: Germany

ОПИСАНИЕ И РАЗМЕРИ: ширина [mm]: 146 мм височина [mm]: 54,7 мм дебелина [mm]: 19,7 мм контактен датчик за износване: със сензор за износване спирачна система: Teves страна на монтаж: предна ос

СЪВМЕСТИМОСТ: За да определите дали тези накладки са за Вашия автомобил, изберете МАРКА->МОДЕЛ->ДВИГАТЕЛ->НАКЛАДКИ от търсачката. Ще получите различни продукти, които са подходящи за Вашия двигател. Понякога обаче, съществува различие в размерите на накладките на едни и същи коли. Поради тази причина, би било много полезно ако при поръчване на продукта ни предоставите и номера на рамата, който е записан в малкия талон на автомобила. Това можете да направите в полето за коментари. По този начин, ние ще можем с абсолютна точност да проверим дали поръчаните накладки са за Вашия автомобил преди окончателно да изпълним поръчката. В случай на разминаване, ние своевременно уведомяваме клиентите си, като в повечето случаи ще можем да дадем указания, кой точно от изведените от търсачката продукти е всъщност подходящия.

ДОСТАВКА: За цяла България доставката е безплатна за авточасти на стойност над 80.00 лв. За авточасти под тази цена - 5.00 лв. с включена в тази сума такса наложен платеж. Цените са до офис на "Еконт". Всички авточасти могат да ни бъдат върнати в 7-дневен срок, без обяснение като ние ще възстановим получената сума с изключение на транспортния разход.

НАЛИЧНОСТ И СРОКОВЕ: Наличност от всички авточасти не поддържаме в магазина, където можете да намерите единствено автоконсумативи - масла, филтри, акумулатори. Продуктите се намира на склад и могат да бъдат получени в магазина след предварителна поръчка. Поръчаните чрез уеб-сайта авточасти, досавяме в срок до 3 дни, като в повечето случаи, поръчата се изпълнва в същия или най-късно следващия работен ден.


Въведете желаното количество продукти: